Uvidíme, jak budou pracovat nervy. Je to zápas o všechno, komentuje Hrubec osmifinále proti Švýcarům

14. únor 2022

Česká hokejová reprezentace se připravuje na osmifinále olympijských her v Pekingu. V úterním zápase nastoupí svěřenci trenéra Pešána proti Švýcarsku. Českou branku by měl znovu hájit Šimon Hrubec, který ale poslední trénink vynechal. „Je dobré využít volno a odpočinout si. Rozpis KHL není jiný a chytám také všechny zápasy, takže se toho moc nemění,“ popisuje Hrubec. „Všechny zápasy jsou vyrovnané. Bylo fantastické, kdybychom si přinesli gólovou potenci z posledního zápasu.“

Osmifinálový zápas odehrají čeští hokejisté už v úterý 15. února od 9:40 proti výběru Švýcarska. Celé utkání uslyšíte na Radiožurnálu i Radiožurnálu Sport v přímém přenosu.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Petr Kadeřábek , vla
Spustit audio

Související