Na koncovce pořád pracujeme, ale věřím, že nám to začne padat, říká Krejčí po výhře nad Švýcary

11. únor 2022

Čeští hokejisté dokázali ve svém druhém utkání na olympijských hrách v Pekingu vyhrát nad Švýcarskem 2:1 po samostatných nájezdech a získávají tak na turnaji první body. „Zápas byl hodně náročný. Věděli jsme, že Švýcaři budou dobře napadat. Nakonec to dospělo do nájezdů, které jsme urvali na naši stranu,“ popisuje obránce Jakub Jeřábek. „Bylo to docela vyrovnané utkání. Na nájezdy je to buď a nebo. Je to důležité vítězství,“ hodnotí autor vítězného nájezdu Krejčí.

Další utkání odehrají čeští hokejisté už v sobotu 12. února od 14:10 proti Rusku. Přímý přenos celého zápasu uslyšíte na Radiožurnálu a Radiožurnálu Sport.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Petr Kadeřábek , vla
Spustit audio

Související