O stanici

Radiožurnál Sport je první ryze sportovní rozhlasová stanice v České republice. Vysílá denně od 6 do 24 hodin v DAB+, na internetu a na televizním signálu DVB-T2. Ve zbylých hodinách přebírá program mateřské stanice Radiožurnál. Radiožurnál Sport je zaměřený na přímé sportovní přenosy, vstupy ze stadionů, magazíny o profesionálním i amatérském sportu, rozhovory, reportáže a zpravodajské relace.

Čtěte také

Stanice Radiožurnál Sport je nadstavbou pro sportovní nadšence. Navazuje jak na dlouhodobě vysoce ceněné sportovní zpravodajství a přímé přenosy, tak na bezmála stoletou tradici sportovního vysílání. To začalo prvním sportovním rozhlasovým přímým přenosem v Evropě, který odvysílal tehdejší Radiojournal 2. srpna 1924. Šlo o boxerský zápasu mezi Američanem Rockym Knightem a českým reprezentantem Františkem Růžičkou.

adresa 
ČRo Radiožurnál Sport
Vinohradská 12
120 99 Praha 2

telefon
 
+420 221 552 222

email
radiozurnal.sport@rozhlas.cz

 

Buďte u toho s námi!

Od pondělí do pátku si v čase mezi 10. a 11. hodinou můžete na Radiožurnálu Sport poslechnout exkluzivní rozhovory se zajímavými osobnostmi nejen ze světa sportu. Moderovat je budou sportovní hvězdy – hokejista Martin Procházka, tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, kajakář Vavřinec Hradilek a běžkyně na lyžích Kateřina Neumannová. Doplní je trojice herců s vášní pro sport, a fotbal zvláště – Ladislav Hampl, Pavel Nečas a David Novotný.

Radiožurnál Sport vám živě přinese zápasy české fotbalové a hokejové reprezentace včetně přímých přenosů ze závodů a utkání na velkých sportovních akcích, jako jsou olympijské hry, mistrovství Evropy nebo mistrovství světa. Naši reportéři nevynechají ani další mimořádné události s českou účastí nebo zápasy kola nejvyšší české fotbalové soutěže.

Ladislav Hampl, Pavel Nečas a David Novotný, tváře talkshow „Na place“

Kromě toho pro vás redaktoři Radiožurnálu Sport připravují pravidelné pořady o evropských fotbalových ligách, magazín o NHL, basketbalu nebo třeba o netradičních sportech a mnoho dalšího. Při poslechu Radiožurnálu Sport se taky seznámíte se zajímavostmi ze sportovní historie i s tím, co momentálně hýbe světem sociálních sítí a zahraničních sportovních webů.

Poslouchejte Radiožurnál Sport!

Vysílání Radiožurnálu Sport si můžete pustit na našich webových stránkách, v aplikaci mujRozhlas, na digitálním rádiu DAB+ nebo prostřednictvím televizního signálu DVB-T2. Poslouchat nás můžete i z mobilu s aplikací mujRozhlas.

Sledovat Radiožurnál Sport můžete také na sociálních sítích Twitter a Facebook.

Kontakt pro zájemce o mediální spolupráci
Jana Němečková, brand manager
Český rozhlas Radiožurnál Sport
120 99 Praha 2, Vinohradská 12
tel.: (+420) 221 551 301
e-mail: jana.nemeckova@rozhlas.cz

Kontakt pro zájemce o reklamu a sponzoring ve vysílání Radiožurnálu Sport
e-mail: obchod@rozhlas.cz

Naše vysílání se řídí Kodexem ČRo a také žurnalistickými zásadami, jejichž plné znění si můžete přečíst zde.

Kontaktujte nás

Odesláním souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů

Sledujte nás

Nejoblíbenější pořady

  • Pavel Horváth | foto: Khalil Baalbaki,  Český rozhlas

    Desítka Pavla Horvátha

    Každé pondělí od 11:06 uslyšíte ve vysílání Radiožurnálu Sport pětinásobného mistra české ligy Pavla Horvátha, který bude probírat aktuální dění v české nejvyšší soutěži.

    Délka pořadu: 60 minut
    Vysíláme: pondělí 11:06
  • Markéta Davidová | foto: Petr Slavík,  Český biatlon

    MS biatlon

    Mistrovství světa v biatlonu se od 7. do 18. února 2024 v Novém Městě na Moravě.

    Vysíláme: od 7. 2 do 18. 2. 2024
  • Moderátor Radiožurnálu Sport Jiří Ježek | foto: Khalil Baalbaki,  Český rozhlas

    Kilometry Jiřího Ježka

    Každý čtvrtek od 13 hodin si ve studiu Radiožurnálu Sport bude povídat cyklista Jiří Ježek s našimi moderátory o aktuálním dění v běžeckém a cyklistickém světě.

    Délka pořadu: 60 minut
    Vysíláme: ve čtvrtek od 13:05