Vítězství jsme potřebovali jako sůl. Šimon to fantasticky zavřel v bráně, cení si vybojovaných bodů Pešán

11. únor 2022

Česká hokejová reprezentace slaví první vítězství v sezoně, když na hokejovém olympijském turnaji zdolala Švýcarsko 2:1 po samostatných nájezdech. „Vítězství jsme potřebovali jako sůl, ještě když je dobojované takto do konce a fantasticky to zavře Šimon v bráně,“ přiznal trenér Filip Pešán. „Na hráčích je vidět, jak moc chtějí vyhrát, až byli přemotivovaní. Doufám, že touto výhrou z kluků ten stres trochu spadne. Kluci mohli tímto zápasem ty stavidla golů povolit,“ dodává.

Další utkání odehrají čeští hokejisté už v sobotu 12. února od 14:10 proti favorizovanému Rusku. Přímý přenos celého zápasu uslyšíte na Radiožurnálu a Radiožurnálu Sport.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Petr Kadeřábek , rej
Spustit audio

Související