Jsou v Pekingu, ale nežijí ve vesnici. Tři čeští hokejisté mají úplně jiné hry než ostatní sportovci

Tři čeští hokejisté Matěj Blümel, David Tomášek a Jan Ščotka zatím zažívají úplně jiné olympijské hry než většina sportovců. Do Pekingu letěli bez statusu olympioniků, a proto nedostali pozvánku na zahajovací ceremoniál nebo nežijí v olympijské vesnici. „Na hotelu je to fajn. Kluci říkali, že tam máme možná lepší jídlo. Do olympijské vesnice bych se ale těšil,“ popisuje Blümel. „Máme vlastní pokoj. Jídlo není špatné, vaří docela dobře,“ doplňuje útočník Tomášek.

Osmifinálový zápas odehrají čeští hokejisté už v úterý 15. února od 9:40 proti výběru Švýcarska. Celé utkání uslyšíte na Radiožurnálu i Radiožurnálu Sport v přímém přenosu.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Mikuláš Jáša , vla
Spustit audio

Související