Byly to hezké souboje a hezká štafeta, popisuje Jessica Jislová. Češky dojely na 8. místě

České biatlonistky skončily v olympijské štafetě na 8. místě. V sestavě Eva Puskarčíková, Markéta Davidová, Jessica Jislová a Lucie Charvátová doběhly tři minuty po vítězných Švédkách. „Bohužel letos asi nemám běžeckou formu, což ukazuji celou sezonu. V kombinaci s nadmořskou výškou je to o to těžší,“ popisuje v cíli závodu Puskarčíková. „Na trati musí člověk nechat všechno, ale už to bolí. Myslím si, že se tady už nedá říct, že se člověku jelo dobře,“ doplňuje Davidová.

Poslední představení na olympijských hrách v Pekingu čeká české biatlonistky v sobotu 19. února. Na start závodu s hromadným startem se postaví Markéta Davidová a Lucie Charvátová v 10:00. Přímý přenos uslyšíte na Radiožurnálu Sport, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Jan Suchan , vla
Spustit audio

Související