Do cíle jsem se sotva dovláčela. Nepamatuji si závod, kdy by se mi jelo tak ztěžka, říká Charvátová

11. únor 2022

Českým biatlonistkám sprint na olympijských hrách v Pekingu nevyšel. Nejlepší z nich byla Lucie Charvátová, která minula poslední terč a skončila pětadvacátá. „Neskutečně jsem ztratila v posledním kole. Už v individuálu jsem dost bojovala se svým běžeckým projevem a teď to bylo ještě horší. Nepamatuji si závod, kdy by se mi jelo tak ztěžka,“ popisuje v cíli závodu. „Do závodu jsem vstupovala s nejistotou, protože jsme netušila, jestli mám dobře nastřeleno.“

Znovu se české biatlonistky představí v sobotu 19. února od 10:00 v závodě na s hromadným startem na 12,5 kilometrů. Přímý přenos celého závodu uslyšíte na Radiožurnálu Sport, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Jakub Marek , vla
Spustit audio

Související