S výsledkem jsem spokojená. Víc jsem pro to udělat nemohla, říká Janatová po závodě na 10 kilometrů

10. únor 2022

Z českých běžkyň na lyžích se v závodu na 10 kilometrů nejvíce dařilo Petře Novákové, která obsadila třicáté místo. Na vítěznou Johaugovou ztratila skoro tři minuty. Kateřina Janatová byla o šest a půl sekundy pomalejší a zařadila se na 34. místo. „S výsledkem jsem spokojená. Víc jsem pro to udělat nemohla a nechala jsem tam všechno,“ popisuje. „Trať je těžká. Na začátku jsou dva kopce a ještě jeden ke konci, takže si to člověk musí rozvrhnout. Rozhoduje se v druhém kole.“

Do dalšího závodu nastoupí české běžkyně na lyžích v sobotu 12. února v 8:30. Přímý přenos závodu uslyšíte na Radiožurnálu Sport, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Kamil Jáša , vla
Spustit audio

Související