Divím se, že jsem něco vůbec trefila. Vůbec jsem necítila prsty, říká Davidová po stíhacím závodě

13. únor 2022

České biatlonistky se ve stíhacím závodě na olympijských hrách v Pekingu bojům o medaile ani nepřiblížily. Lucie Charvátová a Jessica Jislová skončily ve čtvrté desítce. Nejlepší doběhla Markéta Davidová, která si i přes čtyři chyby ve střelbě polepšila o 13 míst a skončila 28. „Byl to jeden z nejtěžších letošních závodů. Trať tady není úplně jednoduchá. Když se k nadmořské výšce přidá počasí, tak je to peklo. Je to fakt strašné, vůbec jsem necítila prsty,“ říká Davidová.

Na start dalšího závodu se české biatlonistky postaví ve středu 16. února v 8:45. Štafetu na čtyřikrát šest kilometrů uslyšíte na Radiožurnálu Sport v přímém přenosu, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Jan Suchan , vla
Spustit audio

Související