Bezmoc a beznaděj, komentuje výkon českých biatlonistů ve štafetě trenér Rybář

15. únor 2022

Kvarteto Štvrtecký, Karlík, Václavík a Krčmář skončilo ve štafetovém závodě na hrách v Pekingu na 19. místě. Finišman Michal Krčmář se do závodu ani nedostal. Češi byli totiž staženi kvůli předjetí o kolo. „Je to beznaděj a bezmoc. Závod byl absolutně špatný,“ říká trenér Ondřej Rybář. „Štafeta pro nás skončila na první položce. Takhle špatný závod jsem nezažil. Byla to jen otázka toho, jestli dojedeme. Závod byl tak špatný, že z toho může být člověk jen zklamaný.“

Na start štafety na čtyřikrát šest kilometrů se ve středu 16. února postaví české biatlonistky. Závod, do kterého nastoupí česká štafeta ve složení Puskarčíková, Davidová, Jislová a Charvátová, uslyšíte na Radiožurnálu Sport v přímém přenosu, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Jan Suchan , vla
Spustit audio

Související