Nebyl to náš den. Od začátku se nám nic nedařilo, říká brankářka Švejdová po prohře s Dánskem

České hokejisty prohrály na hrách v Pekingu s Dánskem 2:3, ve třetím duelu ve výkonnostně horší skupině B ztratily první body a promarnily šanci si s předstihem zajistit účast ve čtvrtfinále. Premiéru na turnaji si za národní tým odbyla brankářka Viktorie Švejdová, zápas ale nedochytala. „Není to tak, jak jsem si představovala. Každý by si to přál zahájit jinak. Teď už s tím nic neudělám,“ říká devatenáctiletá brankářka. „Všechno necháme za námi a snad bude lépe.“

Další zápas odehrají české hokejistky v úterý 8. února od 9:40 proti reprezentaci Japonska. Celý zápas uslyšíte na Radiožurnálu Sport v přímém přenosu, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Mikuláš Jáša , vla
Spustit audio

Související