Brankář Šimon Hrubec se připojil k týmu a poprvé trénoval. „Jsem rád, že to dobře dopadlo,“ říká

Brankář Šimon Hrubec si konečně zatrénoval s hokejovou reprezentací v čínském Pekingu. Po dvou negativních testech se mohl připojit k týmu. „Strašně jsem se těšil a jsem rád, že všechno dobře dopadlo,“ popisuje v rozhovoru po prvním tréninku v dějišti olympijských her. „Čekal jsem, že trénink bude horší. Ještě jsem tady zůstal a dal jsem si do těla, abych oživil fyzičku, kterou jsem natrénoval v Omsku. Musel jsem to oživit, aby to ze mě nevyprchalo přes volné dny.“

Hokejový národní tým odehraje první zápas skupiny B ve středu 9. února ve 14:10 proti reprezentaci Dánska. Přímý přenos celého utkání uslyšíte na Radiožurnálu Sport, na Radiožurnálu pro vás chystáme reportážní vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Petr Kadeřábek , vla
Spustit audio

Související