Krejčí se po izolaci zapojil do přípravy na ledě. „Radši hraji zápasy, než trénuji,“ vyhlíží start turnaje opora týmu

Do přípravy na úvodní duel české hokejové reprezentace se již zapojil i David Krejčí, který po příletu do dějiště her absolvoval pozitivní test na koronavirus. Nyní z izolačního pokoje zamířil rovnou na led. „Jsem rád, že je to za mnou a teď se již budu soustředit jen na tréninky a zápasy,“ popisuje český útočník. S Krejčím počítají trenéři do druhé ofenzivní formace s Lukášem Sedlákem a Tomášem Hykou. „Snad si vyhovíme a pomůžeme našemu týmu k vítězství,“ věří.

Vstup do olympijského turnaje čeká českou mužskou hokejovou reprezentaci ve středu 9. února ve 14:10. Jako první svěřence trenéra Filipa Pešána prověří výběr Dánska. Na Radiožurnálu Sport uslyšíte celé utkání v přímém přenosu, na Radiožurnálu vám nabídneme zpravodajské vstupy.  

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Petr Kadeřábek , rej
Spustit audio

Související