Milan Baroš: Opravdová legenda. Poslechněte si audioknihu o fotbalovém bouřlivákovi

Exkluzivní kniha nabízí podrobnou časovou osu dosavadního života Milana Baroše doplněnou fotbalovými i osobními zážitky a fotografiemi od dětství až po současnost. Dílo Milan Baroš - Opravdová legenda přináší Příběhy sportovců v interpretaci Ladislava Hampla. Kromě sondy do života fotbalového bouřliváka uslyšíte i komentáře významných osobností, se kterými se fotbalista během kariéry setkal. Podcast vznikl ve spolupráci s Jiřím Holišem, Jiřím Vojkovským a Milanem Barošem.

Čte: Ladislav Hampl
Připravila: Helena Herbrychová
Napsal: Jiří Holiš, Jiří Vojkovský a Milan Baroš (Milan Baroš: Opravdová legenda)
Dramaturgie: Helena Herbrychová
Zvukový mistr: Tomáš Gsöllhofer
Režie: Josef Kačmarčík
Podcast vznikl ve spolupráci s Jiřím Holišem, Jiřím Vojkovským a Milanem Barošem.

Kniha je věnována člověku, který během své profesionální fotbalové kariéry dokázal překročit status fotbalisty a stal se výraznou osobností i mimo fotbalový svět. Prosadil se v Anglii, po Euru 2004 doslova pobláznil celé Česko a během tureckého angažmá si podmanil patnáctimilionový Istanbul. Svým způsobem života a stylem hry byl širokou veřejností milován nebo nenáviděn.

Ve fotbale i v osobním životě byl vždy přímočarý. Pro výsledek a úspěch svého týmu se maximálně obětoval. Dokonce se na hřišti během devadesáti minut dokázal pohádat naprosto s kýmkoliv, jen aby jeho tým vyhrál. Jeho touha po vítězství neměla téměř žádnou hranici. Je to člověk s velkým srdcem na pravém místě, který se ale svou upřímností k ostatním ne vždy a všem zavděčil. Nejen kvůli těmto vlastnostem si jej bývalí spoluhráči a lidé z jeho blízkého okolí váží.

Užijte si každý večer od 23 hodin nejzásadnější okamžiky nejen sportovního života českého fotbalového útočníka, který s Liverpoolem vyhrál i Ligu mistrů, v knize Jiřího Holiše a Jiřího Vojkovského.

Knihu Milan Baroš - Opravdová legenda napsali Jiří Holiš, Jiří Vojkovský a Milan Baroš.

Série Příběhy sportovců nabízí krátké audio zpracování životopisů sportovních legend. Poznejte s námi významné životní a sportovní situace, které ovlivnily slavné kariéry. Všechny díly exkluzivní série jsou dostupné na webu sport.rozhlas a v mobilní aplikaci mujRozhlas.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související