Kateřina Neumannová: Zpovědi u Matesa a Moje tři zlata. Poslechněte si audioknihy o slavné lyžařce

Ze dvou biografií zachycujících vrcholné okamžiky sportovní kariéry právě padesátileté Kateřiny Neumannové vychází nová série podcastu. Vzestupy i pády legendární sportovkyně v knihách „Zpovědi u Matesa“ a „Moje tři zlata“ přináší Příběhy sportovců v interpretaci Davida Novotného. Užijte si příběh historicky první ženské medailistky ze zimních olympijských her a také moderátorky Radiožurnálu Sport. Podcast vznikl ve spolupráci s Michaelou Drobnou a Václavem Cibulou.

Čte: David Novotný
Připravila: Helena Herbrychová
Napsal: Michaela Drobná a Václav Cibula (Zpovědi u Matesa, Moje tři zlata)
Dramaturgie: Helena Herbrychová
Zvukový mistr: Tomáš Gsöllhofer
Režie: Josef Kačmarčík
Podcast vznikl ve spolupráci s Michaelou Drobnou a Václavem Cibulou.

Olympijské stříbro v Naganu, ale také nezapomenutelný finiš v Turíně 2006, kde olympijskou šampionku v cíli vítala dvouletá dcera Lucie. Tyto obrázky obletěly celý sportovní svět. Pamatujete si období, kdy u Neumannové dostalo přednost kolo před lyžemi? Jak dlouho zvažovala rozhodnutí, zda odejít na vrcholu nebo závodit, dokud to jde? To a mnohem víc vypráví pro posluchače Radiožurnálu Sport herec a zároveň moderátor pořadu Na place David Novotný.

Užijte si každý večer od 23 hodin nejzásadnější okamžiky nejen sportovního života dvojnásobné šampionky z mistrovství světa a olympijské vítězky z Turína v knihách Václava Cibuly a Michaely Drobné.

Knihy Kateřina Neumannová - Zpovědi u Matesa a Moje tři zlata napsali Václav Cibula a Michaela Drobná. 

Série Příběhy sportovců nabízí krátké audio zpracování životopisů sportovních legend. Poznejte s námi významné životní a sportovní situace, které ovlivnily slavné kariéry. Všechny díly exkluzivní série jsou dostupné na webu sport.rozhlas a v mobilní aplikaci mujRozhlas.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související