Jaká byla cesta judisty Lukáše Krpálka na olympijský vrchol?

Vystoupat až na Olymp? Nejznámější český judista Lukáš Krpálek zná spolehlivou cestu. V jeho podání působí hladce: stal se olympijským vítězem v roce 2016 a 2020, mistrem světa v letech 2014 a 2019 a trojnásobným mistrem Evropy mezi seniory. V kategorii do 100 kg si přisvojil všechny tituly, které bylo možné získat. Nechte se krok za krokem provést jeho kariérou i populárním japonským bojovým uměním! Podcast vznikl ve spolupráci s Martinem Jarošem a nakladatelstvím XYZ.

Čte: Pavel Nečas
Připravila: Helena Herbrychová
Napsal: Martin Jaroš (Lukáš Krpálek - Cesta na Olymp)
Dramaturgie: Helena Herbrychová
Zvukový mistr: Tomáš Gsöllhofer
Režie: Josef Kačmarčík
Podcast vznikl ve spolupráci s Martinem Jarošem a nakladatelstvím XYZ .

Jak se judista Lukáš Krpálek choval, když prohrál? Co ho vedlo za neustálým zlepšováním svých dovedností? Proč v Japonsku našel druhý domov? O tom všem, ale třeba i o jeho budoucnosti vypráví pro posluchače Radiožurnálu Sport herec a zároveň moderátor pořadu Na place Pavel Nečas. Užijte si každý večer od 23 hodin nejzásadnější okamžiky nejen sportovního života dvojnásobného olympijského šampiona v knize Martina Jaroše vydanou nakladatelstvím XYZ.

Jak vzpomíná na přátelské šarvátky s bratrem? Co pro něj znamenala první medaile z vrcholné akce? Že je silný na žíněnce o tom není pochyb, ale jakou vůli měl při překonávání zdravotních problémů? To vše se dozvíte díky našemu unikátnímu projektu.

Knihu Lukáš Krpálek - Cesta na Olymp napsal Martin Jaroš a v roce 2020 vydalo nakladatelství XYZ (www.xyz.cz).

Série Příběhy sportovců nabízí krátké audio zpracování životopisů sportovních legend. Poznejte s námi významné životní a sportovní situace, které ovlivnily slavné kariéry. Všechny díly exkluzivní série jsou dostupné na webu sport.rozhlas a v mobilní aplikaci mujRozhlas.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související