Životní příběh jednoho z nejlepších tenistů všech dob Rogera Federera

20. prosinec 2022

Radiožurnál Sport přináší unikátní podcastovou sérii Příběhy sportovců. Nová série ve vysílání Radiožurnálu Sport startuje v úterý 20. prosince knihou Živý mýtus Roger Federer. Velké souboje s největším sportovním rivalem Rafaelem Nadalem nebo důležité okamžiky, které formovaly kariéru tenisového elegána Federera, čte herec Pavel Nečas. Podcast vznikl ve spolupráci s nakladatelstvím Prostor. Užijte si exkluzivní obsah volně dostupný na jediné ryze sportovní stanici v Česku.

Čte: Pavel Nečas
Připravila: Helena Herbrychová
Napsal: Milan Hanuš (Živý mýtus Roger Federer)
Dramaturgie: Helena Herbrychová
Zvukový mistr: Tomáš Gsöllhofer
Režie: Josef Kačmarčík
Podcast vznikl ve spolupráci s nakladatelstvím Prostor.

Silný příběh o lásce ke sportu čte pro posluchače Radiožurnálu Sport herec a zároveň moderátor pořadu Na place Pavel Nečas. Užijte si každý večer od 23 hodin nejzásadnější okamžiky fenomenálního tenisty Rogera Federera v knize Milana Hanuše vydanou nakladatelstvím Prostor. Vedle sportovní stránky čtenářům a posluchačům přibližuje také psychologické pozadí tenisové hry i výjimečný způsob, jakým právě Federer dokázal rozvinout svůj talent.

Knihu Živý mýtus Roger Federer napsal Milan Hanuš a v roce 2021 vydalo nakladatelství Prostor (www.eprostor.com).

Série Příběhy sportovců nabízí krátké audio zpracování životopisů sportovních legend. Poznejte s námi významné životní a sportovní situace, které ovlivnily slavné kariéry. Všechny díly exkluzivní série jsou dostupné na webu sport.rozhlas a v mobilní aplikaci mujRozhlas.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související