Mikolanda o situaci v Evertonu: Majitel musí natrefit na správného manažera, který to znovu rozhýbe

Historické zvraty na konci přestupového období, nejlepší střelec Premier League po konci mistrovství světa, trable Evertonu, predikce pro zbytek prestižní soutěže nebo pozvánka na 4. kolo FA Cupu. To vše obsahuje další díl pořadu S mikrofonem do Anglie. Trojice expertů Martin Minha, Jan Pěruška a Petr Mikolanda se zabývá i gólovými oslavami kanonýrů v Premier League a ohlíží se za nejzajímavějšími last minute přestupy v historii prestižní anglické soutěži.

Everton se krčí na předposledním místě tabulky Premier League a už je bez trenéra Franka Lamparda, který v posledních zápasech působil hodně pasivně. Zároveň je otevřená i otázka možného prodeje klubu. Co trápící se klub potřebuje, aby se vrátil zpátky na dobrou vlnu?

Čtěte také

„Pro majitele je dobré, když už by se klub prodával nebo hledal investora, aby byl v Premier League. Navíc si myslím, že Everton bude chtít ještě last minute sehnat posily, navíc přijde manažer s novými náboji. Everton nám začne trochu stoupat. Je to ale hodně o majiteli, který musí trefit správného manažera, který to pořádně rozhýbe,“ věří v lepší zítřky tradičního anglického klubu Petr Mikolanda.

Jak se Martin Minha s Janem Pěruškou těší na trip do Anglie, při kterém navštíví Stamford Bridge a zápas Sunderlundu s Fulhamem? Kdo by mohl být nástupcem Franka Lamparda na lavičce Evertonu? Proč by Petr Mikolanda doporučil angažování kouče Marcela Bielsu? Jaké zápasy nabízí následující víkend v FA Cupu? To vše se dozvíte v pořadu S mikrofonem do Anglie.

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související