Červená karta pro Félixe značí jeho velkou přemotivovanost, komentuje vyloučení při premiéře v dresu Chelsea Petr Mikolanda

Jak se vydařil debut mladé portugalské hvězdy João Félixe v dresu londýnské Chelsea? Je pro fanoušky dobře, že se v EFL Cupu tolik nedaří favoritům? Čekal Petr Mikolanda, že nováček z Fulhamu bude v polovině soutěže okupovat šestou pozici Premier League? Co významného se zatím událo v přestupovém okně? Na jaký zápas do Anglie se chystají vyrazit Martin Minha a Jan Pěruška? Užijte si celý díl pořadu S mikrofonem do Anglie.

Ve čtvrteční dohrávce 7. kola Premier League mezi Fulhamem a Chelsea si debut v sestavě Blues připsal třiadvacetiletý útočník João Félix, který se uvedl kvalitním výkonem, ale po hrubém faulu musel v 58. minutě předčasně do sprch. Chelsea navíc po prohře 1:2 prodloužila sérii neúspěchů. 

„Viděl jsem u něj velkou přemotivovanost. Chtěl ukázat, že do Chelsea patří a je lepší než v Atleticu Madrid. Nakonec to, co předvedl, si rozhodně nezapíše za klobouk. Hlavně, jakým způsobem dostal červenou kartu, bylo trochu šílené. Šlo o skluz na půlce hřiště, který vůbec neřešil žádnou situaci, navíc nechal nohu na koleno protihráče. V poslední fázi stáhl tu nohu, intenzita nebyla tak veliká, každopádně to byla jasná červená karta,“ hodnotí premiéru mladého portugalského fotbalisty v dresu Chelsea Petr Mikolanda.

Čtěte také

Nechte se od svaté moderátorské trojice pozvat na víkendové šlágry 20. kola Premier League. Sobotní program láká na bitvu Manchesteru United proti Manchesteru City, v neděli v 17.30 se rozehraje očekávaný zápas mezi Arsenalem a Tottenhamem. Kdo je favoritem třaskavých duelů? Co předvádí trenér Antonio Conte na pozápasových konferencích? Dozvíte se v nabitém dílu pořadu S mikrofonem do Anglie.

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související