Kluci jsou schopni dojít vysoko, věří Procházka. Absence hráčů z NHL je podle něj pro Čechy výhoda

Čeští hokejisté už ve středu vstoupí do olympijského turnaje. Postupně se ve skupině B utkají s Dánskem, Švýcarskem a Ruskem. „Věřím v sílu týmu. Kluci chtějí dokázat, že umí hrát hokej a jsou schopni udělat medaili. Jsem optimista a týmu věřím,“ popisuje bývalý hokejista a náš hokejový expert Martin Procházka. „V týmu je plno kluků, kteří za sebou mají obrovské zkušenosti a jsou schopní to na sebe vzít. Není to postavené jen na jednom hráči,“ doplňuje olympijský vítěz.

K prvnímu zápasu olympijského turnaje nastoupí čeští hokejisté už ve středu 9. února ve 14:10. Přímý přenos celého utkání uslyšíte na Radiožurnálu Sport, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Jan Pokorný , vla
Spustit audio

Související