Ester Ledecká udělala vše, co bylo v jejích silách, aby se připravila a excelovala, říká její trenér

Už v úterý 8. února bude většina českých sportovní fanoušků upínat svoji pozornost na Ester Ledeckou, která se bude snažit obhájit olympijské zlato ve snowboardovém paralelním obřím slalomu. Stejně jako před čtyřmi lety v Pchjongčchangu jí k tomu má pomoct i trenér Justin Reiter. „Ester teď na vrcholu zatáčky vytváří více síly a díky tomu má delší výjezd s větší rychlostí. Zlepšila se i biomechanicky. Krok po kroku pracovala na své výbavě a psychice,“ popisuje Američan. 

Ester Ledeckou čeká na snowboardu paralelní obří slalom už v úterý 8. února. Po něm přejde na lyže, kde se postupně zúčastní superobřího slalomu, sjezdu a týmového závodu. Všechny její závody uslyšíte na Radiožurnálu a Radiožurnálu Sport živě.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Adam Weidenthaler , vla
Spustit audio

Související