Výsledek pro nás není prvořadý. Chtěli jsme hlavně odehrát dobré zápasy, shodují se manželé Paulovi

Manželé Zuzana a Tomáš Paulovi už ví, že se do semifinále olympijského turnaje v curlingu nepodívají. Po výhře nad Spojenými státy 10:8 sice zvýšili své naděje, ale po porážce s Kanadou 5:7 v extra endu o šanci přišli. „Věděli jsme, že je tady pět týmů, které jsou papírově lepší než my. Mířili jsme na 5. až 7. místo. To stále můžeme dokázat. Do zápasu s Čínou jdeme s tím, že chceme vyhrát,“ popisuje český curler Tomáš Paul.

Poslední zápas základní části curlingového turnaje odehrají manželé Paulovi v pondělí 7. února od 2:05 proti domácí Číně. Přímý přenos celého zápasu uslyšíte na Radiožurnálu Sport, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Martin Charvát , vla
Spustit audio

Související