Olympijský běh pro dobrou věc je znovu tady. Radiožurnál Sport bude u toho

21. červen 2023

Různí běžci, různá místa, olympijská myšlenka. To je heslo, s kterým je propojen T-Mobile Olympijský běh už několik let. Je jedno, jestli jsi závodník, nebo běháš jen občas, jestli jsi malý, nebo velký, jestli běháš radši ve městě, v přírodě, na louce nebo na dráze. Na T-Mobile Olympijském běhu jde především o to se hýbat a hlavně pro radost. Radiožurnál Sport bude samozřejmě u toho a na hlavním závodě v Praze v Oboře Hvězda bude mít přistavený R-stream.

V jeden den, přesně v jeden čas vybíhají s živým startem na vlnách Radiožurnálu a Radiožurnálu Sport tisíce běžců po celé České republice, ať už jako součást hlavních závodů nebo ve školách. Letos je termín určen na středu 21. června v 18.00. Poběží se na víc jak 90 místech a více než 70 tisíc běžců. Pokud nejste mezi nimi, přijďte fandit třeba na hlavní závod do Prahy.

Z každého startovného jde část na podporu sportování dětí, kterým v tom brání nedostatek finančních prostředků. A s vaší podporou dokáže nadace pomoci dalším mladým sportovcům k plnění jejich snů. Více info o středeční akci naleznete zde.

Na místě budeme mít reportérku Barboru Dvořákovou, která v R-streamu povede rozhovor se Zuzanou Hejnovou, která závod v Praze odstartuje. Poběžte, zastavte se u našeho R-streamu anebo poslouchejte Radiožurnál Sport. 

autoři: Radiožurnál Sport , rej

Související

Sledujte nás