T-Mobile Olympijský běh odstartuje už ve středu. Přiběhněte za námi nebo si nenechte ujít naše vysílání

21. červen 2022, aktualizováno

Různí běžci, různá místa, olympijská myšlenka. To je heslo, s kterým je propojen T-Mobile Olympijský běh už několik let. Je jedno, jestli jsi závodník, nebo běháš jen občas, jestli jsi malý, nebo velký, jestli běháš radši ve městě, v přírodě, na louce nebo na dráze. Na T-Mobile Olympijském běhu jde především o to se hýbat a hlavně pro radost. Mediálním partnerem akce je Radiožurnál i Radiožurnál Sport a ve středu 22. června v 18 hodin akci odstartujeme v Oboře Hvězda.

Role startéra by se na hlavním závodě v Praze měl ujmout Jan Železný a účast na akci přislíbil i Jaromír Jágr. Letošní téma je olympijská hodnota výjimečnost, v příštích letech bude vždy jedna další. Svátek běhu bude předposlední červnovou středu probíhat na téměř sto místech napříč Českou republikou. I my budeme mít v různých koutech naší země rozmístěné reportéry, kteří budou monitorovat aktuální dění. Na hlavním závodě v Praze bude reportér Jakub Marek a ve vysílání Radiožurnálu Sport tak zažijete start v přímém přenosu. Na místě budeme s naším R-streamem!

Ta radost v cíli se neomrzí. Přidáte se ve středu na Olympijský běh?

V každém městě je naplánován odlišný program, ale cíl je stejný, užít si den na čerstvém vzduchu. Poslouchejte ve středu 22. června vysílání Radiožurnálu Sport nebo se za námi zastavte přímo na akci. Kompletní propozice a informace příznivci běhu naleznou na olympijskybeh.cz.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související

Sledujte nás