To nejlepší z talkshow Na férovku! S Vavřincem Hradilkem si povídali vicemistři světa i trenéři

30. prosinec 2021
Na férovku s V. Hradilkem

Každý čtvrtek mezi desátou a jedenáctou hodinou dopoledne můžete na Radiožurnálu Sport poslouchat rozhovory stříbrného medailisty z olympiády v Londýně Vavřince Hradilka s osobnostmi ze světa sportu. Poslechněte si výběr toho nejlepšího, co v jeho sportovní talkshow Na férovku tento rok zaznělo!

Jedním z jeho hostů byl horolezec Jan TrávníčekJak se připravuje na své expedice připravuje psychicky a fyzicky? Jak se ve vysokých horách stravuje? A jak se k vysokohorské turistice dostal?

Tomáš Pacina je prvním trenérem, který dovedl české hokejistky na olympijské hry. Ve svém životopise má ale i řadu jiných zajímavých bodů. Jak vzpomíná na svoji emigraci do Severní Ameriky? A co ho přimělo vrátit se z NHL zpět do Česka?

Vavřinec Hradilek si do své talkshow zval také hosty ze sportů, o kterých na Radiožurnálu Sport tak často nemluvíme, například Jana Macka, reprezentanta v bowlingu. Jak se trénuje bowling? Jaké mají čeští bowleři zázemí? A jak kvalitní jsou české bowlingové soutěže?

Jedním z hostů Vavřince Hradilka byl také světový šampion v letecké seriálu Red Bull Air Race Martin Šonka. Jak závody ovlivní nová pravidla? A jak se cítil, když létal v bojovém letounu Gripen?

V talkshow Na férovku se letos objevili také amatérští sportovci. Tím je i ultramaratonec Radek Brunner, který jako první běžec v historii skončil po páté za sebou na stupních vítězů na Spartathlonu. Jaké technologie při tréninku využívá? A měl by běžec poslouchat své tělo?

Jméno Petr Jan Juračka vám možná nic neřekne, jeho práci ale možná znáte. Tento přírodovědec totiž fotí a točí české lezce. Jak se dostal k této práci dostal? A co všechno je potřeba k takovému focení?

Sportovní talkshow Na férovku s Vavřincem Hradilkem každý čtvrtek živě na Radiožurnálu Sport
autoři: Vavřinec Hradilek , vla
Spustit audio

Související