Čeští hokejisté podali průměrný výkon, ale měli také trochu smůlu, shodují se Procházka a Hašek

Českým hokejistům se vstup do olympijského turnaje příliš nepovedl. S Dány prohráli 1:2. Seveřané zápas skupiny B rozhodli už v první třetině, ve které si vypracovali dvoubrankové vedení. „Dánové to nemohli zvládnout lépe. Favorité určitě nebyli,“ myslí si česká hokejová legenda. „Rozhodilo nás to, že jsme měli výborný začátek. Byla tam tyčka a další šance, ze kterých můžou padat góly. V tom našem největším tlaku nám dali první gól. To samozřejmě na každé mužstvo zapůsobí.“

Další zápas odehrají čeští hokejisté v pátek 11. února od 9:40 proti reprezentaci Švýcarska. Přímý přenos celého utkání uslyšíte na Radiožurnálu i Radiožurnálu Sport s komentářem našich reportérů.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Jan Pokorný , vla
Spustit audio

Související