Budeme se snažit zůstat u našich principů a identity, popisuje kouč Pacina před zápasem proti USA

10. únor 2022

České hokejistky se chystají na čtvrtfinále olympijského turnaje. V Pekingu nastoupí proti obhájkyním zlata ze Spojených států amerických. „Na tento zápas budeme vzpomínat do konce života a to, jak na něj budeme vzpomínat, záleží jen na nás. Pokud budeme jen odhazovat kotouče, tak na to vzpomínat nebudeme. Budeme se snažit zůstat u našich principů a identity,“ říká trenér národního týmu Tomáš Pacina. „Jsme připraveni. Jsme si vědomi jejich síly a všeho, co mají.“

Utkání českých hokejistek proti reprezentaci USA startuje v pátek 11. února v 5:10. Přímý přenos celého utkání uslyšíte na Radiožurnálu Sport, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Mikuláš Jáša , vla
Spustit audio

Související