Bučení na vlastní hráče národního týmu je opravdu za hranou, nechápe chování fanoušků Petr Mikolanda

Po reprezentační pauze se do zápasového kolotoče vrací i anglická Premier League. V aktuálním pořadu S mikrofonem do Anglie moderátor Martin Minha s fotbalovým expertem Radiožurnálu Sport Petrem Mikolandou probírají ožehavá témata. Kteří bývalí úspěšní hráči mají  stále ambice se stát výbornými manažery?  Jakou novinku si odsouhlasily fotbalové kluby? Stane se nejlepším střelcem Premier League Mohamed Salah? Proč v Anglii fanoušci bučí na hráče národního týmu?

V reprezentačním okně se hrdý Albion střetnul v přátelských utkáních ve Wembley proti Švýcarsku a Pobřeží Slonoviny. Oba duely vyhrál, ale více než o výkonech reprezentace se mluví o anglických fanoušcích, kteří bučeli na stopera Manchesteru United Harryho Maguiera. Nemohli totiž překousnout nominaci urostlého obránce, který v posledních měsících marně hledá formu a je často kritizovaný. „Lidé mu nemůžou zapomenout, kolik stál, kolik bere peněz a i na sociálních sítích si utahují z jeho stylu bránění. Pro hráče to není jednoduché, protože je to jejich práce a samozřejmě mohou chybovat. Fanoušci dávají najevo svoji nespokojenost, ale bučení na vlastní hráče a národní tým to je opravdu za hranou," říká přesvědčivě Mikolanda.

Čtěte také

Co si Mikolanda myslí o oslňování hráčů laserem při penaltovém utkání mezi Egyptem a Senegalem, kde se střetli i hvězdní útočníci Liverpoolu Salah s Maném? Proč by v nedělním šlágru kola věřil více Newcastlu než Tottenhamu? Poslechněte si celý díl S mikrofonem do Anglie. 

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související