Biatlon - cesta na vrchol. Poslechněte si audioknihu o zlaté éře českého biatlonu

12. březen 2024

Nová série Příběhy sportovců nahlédne do zákulisí českého biatlonového týmu. Jaký byl příběh Gabriely Soukalové, Ondřeje Moravce, Jaroslava Soukupa? Kdo z trenérů stojí za vzestupem tohoto sportu, kterému po celé republice fandí tisícovky lidí? Nejen o tom uslyšíte každý večer ve vysílání Radiožurnálu Sport, ale i v aplikaci mujRozhlas.cz. Podcast vznikl ve spolupráci s nakladatelstvím Grada.

Čte: Ladislav Hampl
Připravila: Zuzana Vlčková
Napsal: Jaroslav Cícha (Biatlon - cesta na vrchol)
Dramaturgie: Zuzana Vlčková
Zvukový mistr: Tomáš Gsöllhofer
Režie: Josef Kačmarčík
Produkce: Petra Kupcová, Sandra Baxová
Podcast vznikl ve spolupráci s nakladatelstvím Grada.

Užijte si každý večer od 22:30 nejzásadnější momenty vzestupu českého biatlonu. Uslyšíte o hvězdné Gabriele Soukalové, Ondřeji Moravcovi, Jaroslavovi Soukupovi a dalších osobnostech, které jsou nedílnou součástí úspěchů českého biatlonu. Pro posluchače Radiožurnálu Sport čte krátké úryvky z knihy herec a moderátor pořadu Na place Ladislav Hampl.

Série Příběhy sportovců nabízí krátké audio zpracování životopisů sportovních legend. Poznejte s námi významné životní a sportovní situace, které ovlivnily slavné kariéry. Všechny díly exkluzivní série jsou dostupné na webu sport.rozhlas a v mobilní aplikaci mujRozhlas.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související