Absurdní duel mezi hokejistkami Ruska a Kanady! Hodinové zpoždění a zápas odehraný s rouškami

Kanadské hokejistky si na olympijských hrách poradily s Ruskem vysoko 6:1. Více než výsledek fanoušky upoutaly ale roušky, které měly hráčky během zápasu na ústech. Utkání začalo kvůli nedodaným výsledkům covidových testů ruské strany s hodinovým zpožděním. „Důležité je, že jsme utkání odehráli a nezáleží na tom jestli v rouškách anebo bez nich,“ reagovala na absurdní situaci ruská hokejistka Vafinaová. Společně se spoluhráčkami sundala roušky až v průběhu třetí třetiny.

Jaké další spektakulární situace přinese pokračování olympijského turnaje? Již v úterý 8. února v 5:10 dojde na střetnutí dvou největších favoritů turnaje mezi USA a Kanadou. České hokejistky se v úterý od 9:40 postaví soupeřkám z Japonska. Přímý přenos utkání českého týmu uslyšíte na Radiožurnálu Sport v přímém přenosu, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy. 

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Mikuláš Jáša , rej
Spustit audio

Související