Vítěz reality show Survivor Vladimír Čapek: Největším nepřítelem byla vlhkost. S hladem jsem problémy neměl

Hostem pondělní talkshow Na síti s Andreou Sestini Hlaváčkovou je vítěz československé verze reality show Survivor Vladimír Čapek. Jak dlouho tajil rodině, že zvítězil? Jak těžký byl návrat do každodenní reality? Poznamenaly ho tři měsíce na ostrově i v osobním životě? Kolik shodil kilo během akce? Poslechněte si celý rozhovor s letošním vítězem soutěže, která v divácích vyvolávala plno emocí.

Kolik jsi měl nakoukaných dílů Survivoru, než jsi šel do soutěže?

Když jsem odcházel 2. ledna, tak jsem měl nakoukáno čtyřicet sérií amerického Survivoru plus českou verzi Robinsonova ostrova, něco jsem viděl dokonce třikrát.

Jaké to bylo přežít na ostrově?

Největším nepřítelem pro mě určitě byla vlhkost. Řešil jsem jestli budu u ohně sušit ponožky, triko nebo boty, protože všechno bylo věčně promočené. Hlad mohl dohnat někoho víc než mě, s čímž já problém neměl a myslím si, že jsem díky tomu získával výhodu.

Vítěz reality show Survivor 2022 Vladimír Čapek

Vláďo, jak moc byl Survivor o fyzickém výkonu a kondici?

Věděl jsem, že velkou část soutěže tvoří právě sportovní výkony. Před akcí jsem proto začal běhat, což zrovna nemám v lásce, ale vždy po návratu domů mě zaplavila vlna endorfinů. Doma jsem se také připravoval na různá cvičení, které se zaměřila na balanc a koordinaci.

Na síti s Andreou Hlaváčkovou na Radiožurnálu Sport

Související