VIDEO: Emoce v Třinci. Po faulu Řepíka na Hrehorčáka se při čtvrtém semifinále strhla hromadná bitka

8. duben 2024

V nedělním 4. semifinále hokejové extraligy mezi Třincem a Spartou bolestivě fauloval hostující kapitán Michal Řepík domácího Patrika Hrehorčáka. Šlo o úmyslné ublížení protihráči, nebo si slovenský útočník zrovna smolně odkryl nechráněnou část svého těla? Spornou situaci na Radiožurnálu Sport rozebereme v úterní Čisté hře Martina Procházky.

Hokejisté Třince porazili ve čtvrtém semifinále extraligy na svém ledě pražskou Spartu 4:1 a snížili na 1:3 na zápasy. Dvě minuty před koncem ujížděli domácí na prázdnou branku a kapitán Sparty Michal Řepík praštil ošklivě zezadu domácího Patrika Hrehorčáka do žeber a pak se strhla hromadná bitka.

„Tak mě nejvíc mrzelo, že Řepík tak zákeřně sekne našeho hráče, jede se schovat na střídačku a jeho spoluhráči se tam musí bít. To mi přijde hodně zvláštní,“ glosoval domácí útočník Daniel Voženílek, který nejde pro tvrdý zákrok také daleko.

Jednu z dvojic v bitce tvořil Sparťan Filip Chlapík a domácí Marko Daňo. A Chlapík si soupeře asi nevybral náhodou, protože se na dálku pustil do slovní půtky i s jeho otcem Jozefem, který je bývalým hokejistou

Řepíkovu sekeru i následnou bitku rozebere olympijský vítěz Martin Procházka v pořadu Čistá hra v úterý od 10 hodin na Radiožurnálu sport.

autoři: Radiožurnál Sport , rej

Související

Sledujte nás