Trať je skvělá, akorát jsem udělala chybu, říká Ledecká. Ve sjezdu skončila na 27. místě

15. únor 2022

Ester Ledecká druhou medaili na hrách v Pekingu nezískala. V lyžařském sjezdu sice na mezičasech vedla, ale ve druhé polovině závodu chybovala a závod dokončila s velkou ztrátou. „Nebyla jsem v úplně dobré pozici a trochu mě to zamáčklo. Musím se podívat, jak to mám najet lépe, abych to příště neudělala,“ popisuje Ledecká. „Snažila jsem se to ustát a dojet do cíle. Věděla jsem, že je to dost nehratelné, ale chtěla jsem bojovat až do konce,“ doplňuje v cíli závodu.

Na start dalšího závodu se Ester Ledecká postaví ve čtvrtek 17. února ve 3:30. Na programu totiž bude alpská kombinace. Přímý přenos celého závodu uslyšíte na Radiožurnálu Sport, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Jakub Marek , vla
Spustit audio

Související