Trať byla relativně náročná. Určitě se ale dala sjet, říká Zabystřan. Závod ve salomu nedokončil

Pro české lyžaře Kryštofa Krýzla a Jana Zabystřana skončil slalom na olympijských hrách v Pekingu už v prvním kole. Nebyli ale sami, první část závodu nedokončilo celkem 36 závodníků. „Je tam nepříjemně vyosená vertikála. Z předchozí pasáže jsem věděl, že to musím pouštět víc na riziko. Možná jsem si to měl víc pohlídat,“ přibližuje Krýzl místo na trati, které dělalo lyžařům problémy. „Věřil jsem si, že bych to mohl sjet. Potom ale přišla ta trojbrána,“ vysvětluje Zabystřan.

Na start dalšího závodu se oba čeští lyžaři postaví už v sobotu 19. února. Smíšenou soutěž družstev uslyšíte na Radiožurnálu Sport v přímém přenosu, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Adam Weidenthaler , vla
Spustit audio

Související