Snad si na velkém můstku více pomůžu skokem, věří v ještě lepší výsledek sdruženář Pažout

10. únor 2022

Čtveřice českých sdruženářů má za sebou kombinaci skoku na středním můstku a běhu na 10km. Nejpomalejším z nich byl Ondřej Pažout. Nesmutnil, protože devětadvacátým místem si připsal nejlepší kariérní výsledek na olympijských hrách. „V prvním kole běhu jsem cítil, že jedu s rezervou, od druhého kola mi ale došly síly a docela se trápil. Sníh je tady hodně přemrzlý a stává se z toho silová trať. Snad si na velkém můstku více pomůžu skokem,“ vzhlíží k dalšímu startu Pažout.  

Závod severské kombinace na velkém můstku je na programu v úterý 15. února v 8:00. Zpravodajské vstupy ze závodu českých reprezentantů uslyšíte na Radiožurnálu i Radiožurnálu Sport.  

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Kamil Jáša , rej
Spustit audio

Související