Psychická výhoda je před nedělním šlágrem na straně Liverpoolu, předpovídá Petr Mikolanda

Fanoušci velkých fotbalových zápasů jsou na nohou! V neděli se totiž na Etihad Stadium odehraje přímý souboj mezi Manchesterem City a Liverpoolem o průběžné vedení v Premier League. Jak se dařilo anglickým klubům v úvodních čtvrtfinálových utkáních v pohárové Evropě? Proč to v Chelsea aktuálně nefunguje? V pořadu S mikrofonem do Anglie moderátor Martin Minha s expertem na ostrovní fotbal Petrem Mikolandou mimo jiné láká na nedělní šlágr. Poslechněte si nový díl!

Celá fotbalová Anglie očekává nedělní šlágr 32. kola Premier League, ve kterém se střetne vedoucí Manchester City proti Liverpoolu. Oba celky v tabulce dělí jediný bod a prokazují výbornou formu, což potvrdily i ve čtvrtfinále Ligy mistrů. V úvodních zápasech Liverpool porazil Benficu Lisabon 3:1 a Manchester City přemohlo Atletico Madrid 1:0. Anglické velkokluby proti sobě nastoupí během týdne hned dvakrát! V neděli 10. dubna od 17:30 v boji o titul a v sobotu 16. dubna v semifinále FA Cupu.

Narazí na sebe dva nadstandardní mančafty, které musí ukázat úplné maximum. Určitě bych si nevsadil na remízu a předpokládám, že jeden z týmů vyhraje. Liverpool je v lepší pozici, protože před dvěma měsíci by nikdo nevěřil, že bude takhle blízko k City na dostřel. I psychicky je na tom o trochu lépe než soupeř, protože v posledních týdnech neztrácel zbytečně body. Těším se, že se 90 minut pokochám krásným fotbalem," vyhlíží nedělní souboj gigantů Petr Mikolanda. 

Má podle Mikolandy Liverpool v závěrečných kolech Premier League těžší los než Manchester City? Co stojí za nepovedeným výsledkovým týdnem Chelsea? Jaká je budoucnost českého útočníka Matěje Vydry, který se po zranění vrátil do sestavy Burnley? Poslechněte si celý díl S mikrofonem do Anglie.  

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související