Olympijský rok 2024 s Radiožurnálem Sport

V červenci 2024 se začne soutěžit na olympijských hrách v Paříži a Radiožurnál Sport bude samozřejmě u toho. V našem projektu Olympijský rok zblízka sledujeme přípravu několika českých sportovních hvězd. Těšte se na reportáže, fotky a videa přímo z tréninků Jiřího Prskavce, plážových volejbalistů Ondřeje Perušiče a Davida Schweinera a dalších. Jak se daří šampionovi Lukáši Krpálkovi? Neopomeneme ani tenistku Markétu Vondroušovou nebo paralympijského lukostřelce Drahonínského.

V seriálu se objeví devět sportovců v osmi sportovních disciplínách. Reportáže a rozhovory z jejich zákulisí budete moct poslouchat živě na Radiožurnálu a Radiožurnálu Sport nebo zpětně v podcastových aplikacích a přečtete si je i na serveru iROZHLAS.cz.

Radiožurnál a Radiožurnál Sport nabízí Olympijský rok už počtvrté. Poprvé si sportovci pozvali mikrofon k sobě domů před letními olympijskými hrami v Riu de Janeiru 2016. Následovaly zimní hry v Pchjongjangu a letní v Tokiu.

Jednotlivé sportovní disciplíny si se sportovci vyzkouší i moderátor pořadu Na place a herec David Novotný. Podíváme se na sportoviště, ale také k rodinám a nejbližším lidem námi vybraných sportovců.

Teď začíná cesta do Paříže.

SPORTOVCI V PROJEKTU

judista Lukáš Krpálek
vodní slalomář Jiří Prskavec
tenistka Markéta Vondroušová
cyklistka Iveta Miculyčová
beachvolejbalisté Ondřej Perušič a David Schweiner
moderní pětibojař Martin Vlach
šéf olympijské výpravy Martin Doktor
paralympijský lukostřelec David Drahonínský

Nejnovější články

Stránky

Sledujte nás