Vánoce na Radiožurnálu Sport: To nejlepší z olympijských her, světových šampionátů i rozhovorů osobností

23. prosinec 2022

Sportovní rok 2022 byl pořádně nabitý, což se projevilo i ve vysílání Radiožurnálu Sport. Naši reportéři nechyběli na největších světových sportovních událostech. Během svátečních dní si můžete užít jejich rozhovory a zážitky z olympijských her, světových nebo evropských šampionátů. Zároveň připravujeme i sestřihy toho nejlepšího, co zaznělo v rozhovorech osobností každý všední den.

Ohlédnutí za rokem 2022

Sportovní svět i Radiožurnál Sport žil v roce 2022 olympijskými hrami, světovým šampionátem v hokeji, mistrovstvím světa ve fotbale a EuroBasketem. Naši reportéři byli u všeho podstatného.

Půlhodinu věnovanou EuroBasketu, který jednu ze základních skupin hostil i v Praze, pro posluchače připravil reportér Petr Tomášek. Ve vysílání zazní na Štědrý den. Na Boží hod vánoční Kamil Jáša připomene zisk bronzové medaile rychlobruslařky Martiny Sáblíkové z olympijského Pekingu. Na svatého Štěpána se Jan Pěruška zaměří na největší hvězdy fotbalového šampionátu v Kataru a půlhodinu o vodním slalomu připraví Jan Suchan.

Čtěte také

V období mezi 27. prosincem 2022 a 1. lednem 2023 se v půlhodinových souhrnech vrátíme k fotbalové Lize mistrů, Formuli 1, sjezdovému lyžování nebo cyklistice.  

Seriály

V týdnu od 26. prosince máme pro posluchače připravený seriál o úspěšném roce českých sportovců. Uslyšíte o vystoupení Ester Ledecké na olympijských hrách v Pekingu, průlomu Jiřího Procházky v MMA nebo Jana Hirta v cyklistice. Nezapomeneme ani na konec profesionální kariéry slavných sportovců v čele s oštěpařkou Barborou Špotákovou. V prvním novoročním týdnu od 2. ledna se můžete těšit na reportáže věnované největším sportovním událostem, které české reprezentanty čekají v roce 2023. Každý den od 8:20.

Příběhy sportovců

Radiožurnál Sport přináší unikátní podcastovou sérii Příběhy sportovců. Nová série ve vysílání Radiožurnálu Sport startuje v úterý 20. prosince knihou Živý mýtus Roger Federer. Každý den od úterý do neděle od 23 hodin uslyšíte úryvek z knihy, kterou čte herec Pavel Nečas. V našem vysílání si v mezisvátečním období užijete i reprízu jednotlivých dílů.

Čtěte také

To nejlepší z našich každodenních rozhovorů

Na Radiožurnálu Sport můžete každý všední den od 10:05 poslouchat rozhovory s osobnostmi ze sportovního prostředí. V mezisvátečním období uslyšíte sestřihy toho nejlepšího, co v zajímavých rozhovorech během roku 2022 zaznělo. V pondělí 26. prosince si užijete nejlepší části ze sportovní talkshow Na síti s Andreou Sestini Hlaváčkovou, v úterý 27. prosince bude na programu aktuální díl Čisté hry s Martinem Procházkou. Ve středu 28. prosince zazní speciální díl pořadu Na place s herci Ladislavem Hamplem, Davidem Novotným a Pavlem Nečasem. Vůbec poslední díl talkshow Na férovku s Vavřincem Hradilkem si užijete ve čtvrtek 29. prosince. Vše zakončí to nejlepší z Pátečního finiše Kateřiny Neumannové.

Poslouchejte sportovní podcasty v aplikaci mujRozhlas

Děkujeme našim skvělým posluchačům a sportovním přiznivcům za ohromnou podporu během celého roku 2022. I v roce 2023 pro vás budeme na největších sportovních akcích připravovat zajímavé rozhovory a přenášet přímé přenosy nejdůležitějších zápasů a závodů. Poslouchej sport, Radiožurnál Sport!

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Sledujte nás