NHL je zpátky v Praze! Navnaďte se s námi na start prestižní soutěže

Již v pátek 7. října se v 02 Areně odehraje velkolepé utkání mezi Nashvillem Predators a San Jose Sharks, následující den pak odveta. Reportéři Radiožurnálu Sport budou vše samozřejmě monitorovat přímo na místě. V aktuálním seriálu si každý den od 8:20 připomeneme předchozí zápasy NHL v Praze, ale i současné dění v nejprestižnější hokejové klubové soutěži. Tušíte, kdo bude favoritem soutěže? Jaké byly nejzajímavější letní výměny a podpisy?

Soutěž

Chcete se podívat na nejlepší hráče světa přímo v O2 areně? Tak se zapojte do soutěže, která poběží ve vysílání Radiožurnálu Sport od 26. září do 7. října! Každý všední den budeme soutěžit ve čtyřech časech. Poslouchejte nás celý den, získáte tím větší šanci na výhru. Ve hře budou vždy dvě vstupenky pro výherce. V týdnu od 26. září do 30. září budeme soutěžit o vstupenky na veřejný trénink, který je v plánu ve čtvrtek 6. října.

V týdnu od 3. října do 7. října si zasoutěžíme o vstupenky na jednotlivé zápasy, nejdříve na páteční duel a poté na sobotní utkání. Zkusíte s námi štěstí? Tahle příležitost už se nemusí opakovat. Poslouchejte naše vysílání od rána do večera, odpovězte moderátorovi správně na otázku a dostaňte se na hokejovou show. Každý posluchač se může soutěže zúčastnit pouze jednou!

V případě, že nebudete mezi šťastlivci, kteří se dostanou do haly, tak vám vše podstatné nabídne exkluzivní vysílání Radiožurnálu a Radiožurnálu Sport! Budeme na tréninku i na zápasech a vše uslyšíte v přímém přenosu. Navíc budeme mít před O2 Arenou přistavený R-stream.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související