Na Lipno Sport festivalu si užije každý milovník sportu a hudby. Budeme s R-streamem u toho!

10. srpen 2022

ČEZ Lipno Sport Festival je považován za jednu z největších oslav sportu na jihu Čech a nejinak tomu bude při letošním 11. ročníku sportovně - kulturní akce. Ta odstartuje ve čtvrtek 11. srpna a v jedinečném prostředí  vodní nádrže Lipno potrvá až do neděle 21. srpna. Jednou z hlavních organizátorek akce je i moderátorka Radiožurnálu Sport Kateřina Neumannová, která svůj pořad Páteční finiš povede hned dvakrát přímo z R-streamu na Lipně. A uslyšíte i další zajímavé rozhovory.

Jestlipak znáte kiteboarding, slack line, biketrial, nebo parkour? A chcete si je vyzkoušet? Pak nesmíte chybět na Lipno Sport Festu! Uvidíte tu i streetdance, breakdance, nebo brazilské bojové umění capoeiru a děti se vyřádí při soutěžích, na diskotéce nebo se podívají na pohádku. Vydejte se s rodinou za sportovním dobrodružstvím!

Lipno Sport Festival

Na Lipně se pojede republikový šampionát v kanoistickém maratonu, poběží se pulmaraton a proběhne také cyklozávod a vyjížďka kolem nádrže. Z bohatého sportovního programu, který bude probíhat denně od 10 až do 17 hodin, si vybere opravdu každý. Večerní zábavu pak obstarají hudební vystoupení kapel jako jsou Monkey Business, Slza, Xindl X, Mydy nebo Anety Langerové. Nebudou chybět ani různé exhibice, promítání letního kina. Kompletní program najdou zájemci na lipnosportfestival. 

Nemáte možnost se dostat do krásného prostředí jižních Čech? Celou akci mediálně podporujeme a z našeho R-streamu uslyšíte krátké rozhovory živě na Radiožurnálu Sport i Radiožurnálu. Tak nás od 11. do 21. srpna nezapomeňte ladit po celý den.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související

Sledujte nás