Maguire je pro Manchester United nebezpečím. Hodně gólů jde na jeho vrub, varuje Mikolanda

Jak se daří českému brankáři Vaclíkovi v dresu Huddersfieldu? Kdo z anglických klubů postoupil do semifinálové fáze evropských soutěží? Kolik trofejí získá v letošní sezoně Manchester City? Co za paskvil hraje Chelsea? Jakému klubu pomohla trenérská výměna během sezony? To vše a mnohem víc rozebírají v pořadu S mikrofonem do Anglie Martin Minha, Jan Pěruška a Petr Mikolanda. Připravte se na víkendovou fotbalovou zábavu. 

Manchester United nezvládl peklo v Seville a s Evropskou ligou se loučí ve čtvrtfinále. Prohru 0:3 navíc odstartovala chyba, kterou znovu vyrobil Harry Maguire. 

Nepomohl mu ani brankář de Gea, ale Maguire je ve velkých chvílích nebezpečný pro svojí branku. V rozehře je tak nebezpečný, že hodně gólů jde na jeho vrub. Z pozice trenéra, manažera bych ho nechtěl ani do West Hamu. Je pro tým spíše nebezpečím. Nepříjemné to říct, ale bohužel je to realita,“ varuje Petr Mikolanda. 

Český brankář Tomáš Vaclík má za sebou už 501 profesionálních startů na klubové úrovni a nyní má v Huddersfieldu speciálního kondičního trenéra pro brankáře, což je pro něj novinkou. Co Jan Pěruška zažil, když měl tu čest zatrénovat si s Vaclíkem?

Dal by Mikolanda trenérům v Anglii větší čas na koncepční práci s týmem? Mají vůbec fotbaloví manažeři dovolenou? Co lze očekávat od šlágru 32. kola mezi Newcastlem a Tottenhamem, kde půjde o přímý souboj o 4. místo v tabulce Premier League? Poslechněte si pořad S mikrofonem do Anglie a navnaďte se na další fotbalový víkend. 

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související