Kanonýrovi Haalandovi se po přestupu do Manchesteru City totálně otočí život, míní Petr Mikolanda

13. květen 2022

Spekulace potvrzeny! Norský útočník Erling Haaland v létě zamíří z Dortmundu do Manchesteru City. Změní se po jeho příchodu hra City? Vše podstatné, co se děje na ostrovech proberou moderátor Martin Minha a fotbalový expert Petr Mikolanda. „Hodně mě zajímá jak se Haalandovi bude v Anglii dařit, protože ho tam čeká hodně zápasů v horších klimatických podmínkách," zmiňuje bývalý fotbalový útočník. Poslechněte si napěchovaný díl pořadu S mikrofonem do Anglie!

„Haaland je skvělý hráč a myslím si, že po přestupu z Dortmundu se mu totálně otočí život. Manchester City je úplně jiný level a i to pro něj bude náročnější. Každopádně věřím, že se bude i nadále ukazovat ve skvělém světle. Hodně mě zajímá, jakým stylem s takovým kanonýrem bude City hrát," těší se na přesun norského forvarda do špičkového klubu Petr Mikolanda.

Čtěte také

Co říká fotbalový expert na výsledek severolondýnského derby? Co si slibuje od závěrečných dvou kol Premier League? Kdo ovládne letošního krále střelců? Poslechněte si aktuální díl pořadu S mikrofonem do Anglie a navnaďte se na fotbalový víkend!

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související