Mikolanda: Potřebuje hvězdný útočník Romelu Lukaku Chelsea?

Sezona fotbalové Premier League se pomalu ale jistě posouvá do své poslední čtvrtiny, dva kluby z ní se v týdnu představily i v Lize Mistrů a fanoušky na ostrovech čeká v neděli finále ligového poháru. Jak se v momentální situaci cítí ukrajinští hráči v nejvyšší anglické soutěži? Jaká je budoucnost kanonýra Romela Lukaka? Má Arsenal na top čtyřku? „To že se zlepšují, je zásluha koncepční práce a přitom trenér Arteta už měl několikrát nůž na krku," říká Petr Mikolanda. 

Čtěte také

Proč se slavní kanonýři v Chelsea nemohou prosadit? Je možné, že tlak toho zázemí a všeho okolo útočníkům nesedí. Modrý dres není pro každého. Nestačí jen stát mezi stopery, moderní kanonýr v top týmech si musí více sbíhat a mít specifikum kreativního záložníka. Jestli Lukaku nedostane alespoň v pěti dalších zápasech šanci, tak v létě odejde," myslí si o svém oblíbenci Petr Mikolanda.

Aleksandar Mitrovič střelecky září v druhé nejvyšší fotbalové soutěži. Je pro útočníky v Championship snaží se prosadit než v Premier League? Jak se těší na nedělní finále EFL Cupu mezi Liverpoolem a Chelsea? Co říká na taktické tahy Southamptonu? Poslechněte si celý díl nového podcastu S mikrofonem do Anglie, kde se Martin Minha ptá fotbalového experta Petra Mikolandy!

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související