Fotbal živě! Radiožurnál Sport vysílá zápasy fotbalové reprezentace

10. červen 2024, aktualizováno

Čeští fotbalisté v generálce na nadcházející mistrovství Evropy v Německu udolali doma Severní Makedonii 2:1. Favorita poslal v přípravném utkání v Hradci Králové do vedení po hodině hry z penalty nejlepší týmový střelec Patrik Schick, hned za pět minut srovnal Isnik Alimi, ale na začátku deváté minuty nastavení rozhodl z dalšího pokutového kopu střídající Antonín Barák.

Pondělí 10. června,

Česko - Severní Makedonie 2:1

Národní tým navázal na páteční drtivé vítězství 7:1 nad Maltou na soustředění v Rakousku a po lednovém nástupu trenéra Ivana Haška vyhrál i čtvrtý letošní zápas. V březnu porazil Norsko a Arménii 2:1. Ve čtvrtek české mužstvo odcestuje do dějiště Eura, do turnaje vstoupí 18. června v Lipsku proti Portugalcům.

Pátek 7. června

Česko - Malta 7:1

Čeští fotbalisté v prvním ze dvou přípravných utkání před mistrovstvím Evropy rozdrtili na soustředění v Rakousku Maltu 7:1. Dvě branky dal v Grödigu Mojmír Chytil. V úvodu proměnil penaltu kapitán Antonín Barák, premiérové góly za reprezentační „áčko“ si připsali David Jurásek a střídající Ondřej Lingr s Matějem Juráskem, skóre uzavřel Václav Černý. Za čtvrtý nejhorší evropský celek žebříčku FIFA snížil v 59. minutě Paul Mbong.

Nenechte si ujít skvělou fotbalovou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související