Co přineslo úvodní kolo Premier League? Odchod Kanea z Tottenhamu a vítězný vstup City a Arsenalu

Co nabídl úvod nové sezony Premier League? Proč trenér Manchesteru City Guardiola sepsul kanonýra Haalanda, i když se v 1. kole proti Burnley dvakrát gólově prosadil? Co Martin Minha a Jan Pěruška říkají na start do sezony v podání Arsenalu? Jak se uvedli noví hráči Newcastle při kanonádě proti Aston Ville? Jaká je situace ohledně Moisése Caiceda?Pořad má nový vysílací čas, tak si nás nalaďte vždy v pondělí v 9:20, kdy zhodnotíme víkendové dění v anglické Premier League.

V sobotu 12. srpna se v Anglii minutu po minutě mapovalo, jak Harry Kane, který opustil Tottenham, přijíždí do Německa. „Je hezké, že Kane i v rozlučkovém videu myslí na Tottenham a jeho budoucnost. Je fajn, že nepoděkoval pouze za roky, které tam strávil, ale že si přeje, aby i nyní udělali třeba top čtyřku,“ chválí anglického kanonýra Martin Minha.

Čtěte také

Co po příchodu do Mnichova prohlásil anglický útočník? Nebyla přestupová sága z Tottenhamu do Bayernu Mnichov až zbytečně dlouhá?

Co si Martin Minha s Janem Pěruškou myslí o šlágru kola mezi Chelsea a Liverpoolem, který skončil 1:1? Líbí se reportérovi Pavlovi Tylšarovi nový herní projev Chelsea? Nově každé pondělí od 9:20 budeme probírat vše podstatné z nejprestižnější klubové soutěži. Tak se těšíme, že nás budete poslouchat i na startu týdne.

Spustit audio

Související