Co přinese nový ročník fotbalové ligy? Poslouchejte Speciál Radiožurnálu Sport

21. červenec 2023

Skoro dvouměsíční čekání je u konce, nový ročník fotbalové ligy začne třemi zápasy už v sobotu odpoledne. Do sezony pak večer vstoupí i Slavia, která v květnu prohrála boj o titul s nakonec mistrovskou Spartou. Co od nové sezony očekávají trenér Petr Rada, bývalý útočníci David Lafata, Petr Švancara a obránce Jan Rajnoch? To uslyšíte ve Speciálu Radiožurnálu Sport, který vysíláme od 13 hodin. 

Nová ligová sezona začne už v sobotu odpoledne. Jak fotbalisté prožívají poslední chvilky před startem soutěže, popisuje expert Radiožurnálu Sport Zdeněk Folprecht.

„Žádný hráč nemá úplně rád přípravu. Každý se těší na to, až vypukne ten první zápas a zase to bude o hodně víc sledované. Znovu se bude hrát o body, o peníze… Samozřejmě k tomu patří nějaká nervozita, ale to jenom svědčí o tom, že na tom fotbalistům záleží,“ vysvětluje Folprecht.

Zápasy Karviná - Zlín, Pardubice - Bohemians a Teplice - Plzeň mají v sobotu výkop v 15 hodin. Od 18 hodin přivítá Slavia Hradec Králové. Odpolední utkání nabídneme posluchačům Radiožurnálu Sport v pořadu S mikrofonem za fotbalem, večerní duel pak v přímém přenosu.

autoři: Radiožurnál Sport , spu , rej
Spustit audio

Související

Sledujte nás