Chyba rozhodčích Liverpool určitě mrzí, ale Kloppa a hráče ještě víc pobouřily červené karty, myslí si Pěruška

2. říjen 2023

Duel mezi Tottenhamem a Liverpoolem měl všechno. Co se na šlágru 7. kola Premier League líbilo Minhovi s Pěruškou? Jaká chyba rozhodčího ovlivnila velký zápas? Proč se v úvodu sezony nedaří Manchesteru United? Co naši experti říkají na velmi gólově bohaté zápasy Brightonu? Otřese s Manchesterem City, že dvakrát v řadě prohrál a potýká se s velkou absencí? Jak dopadne dohrávka mezi Fulhamem a Chelsea? Poslechněte si další nabitý díl pořadu S mikrofonem do Anglie.

Skvělý duel, vítězství Tottenhamu nad Liverpoolem 2:1, dvě červené karty pro svěřence trenéra Kloppa, ale také vlastní gól Matipa v šesté minutě nastavení. To vše nabídl šlágr 7. kola, ale nejen na sociálních sítích se řeší především neuznaný gól Liverpoolu z prvního poločasu.

Několik desítek minut po zápase přišlo prohlášení od organizace PGMOL, která se stará o rozhodčí v Premier League, a omluvila se za lidskou chybu a že gól Diaze měl platit. Zároveň měl VAR zasáhnout a učinit opačné rozhodnutí než sudí.

Byly červené karty pro fotbalisty Liverpoolu udělené právem? Co pro nováčka soutěže Luton znamená první výhra v Premier League? Co stojí za vzestupem formy u Vladimíra Coufala, který byl v duelu West Hamu proti Sheffieldu United zvolen hráčem utkání? Poslechněte si celý díl pořadu S mikrofonem do Anglie.

Spustit audio

Související