Chelsea i Tottenham se potřebují nabudit na finální fázi sezony, tvrdí před šlágrem 25. kola Minha

Před fotbalovým víkendem přinášíme další díl pořadu S mikrofonem do Anglie, který je napěchovaný zajímavým obsahem. Řeč bude o pozici brankářů, legendárních výrocích Guardioly z tiskových konferencí a nechybí ani pozvánka na nedělní finále EFL Cupu. Co má Chelsea podniknout, aby se dostala z aktuální krize? Ve studiu Radiožurnálu Sport diskutují Martin Minha, Petr Mikolanda a tentokrát i Pavel Tylšar. Užijte si to.

Nedělní šlágr Premier League mezi Tottenhamem a Chelsea nabídne duel dvou herně se trápících týmů. Spurs se drží na čtvrtém místě tabulky, to Chelsea se krčí až na desáté pozici.

Tottenham je sice čtvrtý, ale jejich fotbal mě nebaví. Jediný, kdo je nadstandardní, je Harry Kane. Zápas proti Chelsea je možností, kde se mohou oba celky nakopnout do finální fáze sezony, která bude opravdu náročná," říká Martin Minha. 

Čím překvapil trenér Liverpoolu Jürgen Klopp na pozápasové tiskové konferenci po prohraném duelu s Realem Madrid?

Hodně smutný den prožili v úterý fanoušci a hráči Liverpoolu, protože Reds prohráli v zápase Ligy mistrů 2:5 se španělským gigantem. Přitom po čtvrthodině hry vedli už 2:0.

„Bylo fantastické, jak se Real Madrid vrátil do zápasu. To je neuvěřitelné, jak Carlo Ancelotti vlévá mentalitu svým svěřencům v této soutěži, kde je jedno, kolik tým prohrává, protože se hraje na gólový rozdíl z obou utkání. Projevily se zkušenosti Modriće a Benzemy," vrací se k velkému zápasu Ligy mistrů Pavel Tylšar.

Proč Martin Minha bere tiskové konference Guardioly jako sitcom? Co už stihli fanoušci Newcastle připravit na nedělní finále EFL Cupu, kde se jejich miláčci utkají s Manchesterem United? Užijte si celý díl pořadu S mikrofonem do Anglie a navnaďte se na 25. kolo Premier League.

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související