Arsenal v zápase proti Manchesteru City pohřbily chyby klíčových hráčů, říká Pěruška

Středeční šlágr mezi Arsenalem a Manchesterem City rozebírají Martin Minha, Jan Pěruška a Petr Mikolanda. Jaké napomenutí obdrželi Liverpool a Everton? Jaký dárek dostal ve studiu Radiožurnálu Sport oslavenec Pěruška? Jak si Martin Minha užil návštěvu Emirates Stadium? Užijte si celý díl a navnaďte se na fotbalový víkend.

Arsenal ve středu 15. února v dohrávce 12.kola podlehl na domácí půdě 1:3 Manchesteru City a přenechal mu 1. místo v tabulce Premier League. Oba dva celky se nyní srovnaly na 51 bodech.

Arsenal a jeho klíčoví hráči udělali v rozhodujících momentech zápasu obrovské chyby. To jim opravdu nevyšlo,“ poukazuje Pěruška.

„S fatálními chybami na fatálních postech je v zápase proti top týmu problém. Kdyby hráli proti Southamptonu nebo West Hamu, tak by třeba potrestaní nebyli. Pro Manchester City bude výhra obrovskou vzpruhou,“ přidává se Mikolanda.

Jak pevný stisk ruky má Erling Haaland? Co se trenérovi Artetovi nepovedlo v nasazení hráčů pro bitvu s Manchesterem City? To a mnohem víc nabízí pořad S mikrofonem do Anglie.

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související