Čekám zataženější Plzeň, která spíše nechá hrát Slavii, říká před ligovým šlágrem bývalý fotbalista Pražanů Kalivoda

Bývalý hráč pražské Slavie David Kalivoda, bývalý hráč Pražanů, ale i Viktorie Plzeň Jiří Skála a fotbalový reportér Mikro Vasič hovořili v našem studiu. Své postřehy přidal i bývalý fotbalista Plzně a současně hráč Bohemians 1905 Jan Kovařík. Taková jména diskutovala před šlágrem 23. kola nejvyšší domácí fotbalové soutěže ve Speciálu Radiožurnálu Sport. Třaskavý zápas Slavie s Plzní odvysíláme v sobotu od 18 hodin v přímém přenosu na Radiožurnálu Sport.

Plzeň a Slavia se vyznačují odlišnou filozofií trenérů. Která bude v sobotu slavit větší úspěch? 

„Michal Bílek je trenér starší školy a přišel do Plzně, když na tom nebyla úplně dobře. Zakládá si na dobré defenzivě a jeho filozofie nese ovoce. V sobotu to bude i souboj trenérů, neočekávám žádný divoký fotbal a odšpuntovat to může první gól. Čekám zataženější Plzeň, která nechá hrát Slavii,“ tvrdí David Kalivoda.               

Slavia před očekávaným zápasem udělala otevřený trénink pro veřejnost. Co tento krok znamená pro fanoušky, ale i český fotbal? Sparta před zápasem dvou velkých rivalů hraje zápas proti Baníku Ostrava. Vyhoupne se alespoň na chvíli do čela tabulky? Vše odtajní už sobotní program 23. kola Fortuna ligy.

Čtěte také

Pomůže předzápasová diskuse Adolfa Šádka s Jaroslavem Tvrdíkem ohledně chování fanoušků ke zdárnému průběhu ostře sledovaného duelu? Nastoupí za Plzeň po víc jak měsíční absenci Lukáš Kalvach? Jaký výsledek tipuje Jiří Skála? Poslechněte si celý Speciál a v sobotu od 18 hodin si užijte zápas Slavie s Plzní v přímém přenosu na Radiožurnálu Sport. 

autoři: Filip Šedivý , Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související